Венеція та Мілан – на карантині. В Італії через коронавірус закривають 12 провінцій

7016 1
У всіх цих провінціях будуть закриті школи, музеї, кінотеатри, культурні центри та спортзали.
Фото: Вечерний Николаев

Фото: Вечерний Николаев

В Італії закрили на в'їзд і виїзд 12 провінцій через коронавірус COVID-19. Про це повідомляє НВ із посиланням на La Repubblica.

Зокрема закриють Ломбардію (столиця Мілан) і Венецію. Крім Ломбардії і Венеції, на карантин закриють провінції Модена, Парма, П'яченца, Реджо-Емілія, Ріміні, Пезаро й Урбіно, Падуя, Тревізо, Асті й Алессандрія.

Читайте також: Усе, що треба знати про коронавірус в Україні

У всіх цих провінціях будуть зачинені школи, музеї, театри та кінотеатри, культурні центри, а також спортзали та гірськолижні курорти. Торгові центри не працюватимуть у вихідні. Бари та ресторани зможуть продовжити роботу, якщо гарантують, що відвідувачі зможуть перебувати на відстані більше метра.

За останню добу в Італії діагностували понад тисячу нових випадків захворювання. Загальна кількість інфікованих у цій країні становить 5 883.

Читайте також: У МОЗ запустили телеграм-канал із оперативною інформацією про коронавірус

Наразі в Україні виявили одного хворого на коронавірус, який разом із дружиною прилетів із Італії до Чернівців. Нині він перебуває в Чернівецькій інфекційній лікарні. Ще четверо українців хворі поза межами країни: одна дівчина в Італії та троє пасажирів лайнера Diamond Princess у Японії. Одна пасажирка лайнера вже вилікувалася. 49 українців також перебувають на круїзному лайнері біля берегів Америки.

У світі ж зафіксували понад 106 тисяч випадків зараження вірусом, із них смертельних – більше 3,5 тисяч, а вилікувались – майже 60 тисяч інфікованих.


Читайте також:
8 Березня, 2020 16:03
так А хто захоче жити в такій ЗЕ-уркаїні де трикратно пенсії крадуть в пенсіонерів жиди-злочинці парашенко-ЗЕ-голобородько непроіндексуваннями??? Скоро не не тільки Крим неповернете в укравїну а й втратите всю державу повністю бо молодь вся массово покидає цю ЗЕ-бандитську недо-державу працювати за кордони небажаючи задармо за копійки працювати на крадучих бандитів ЗЕ-жидів!!! А пенсіонери скоро з мізерними обкраденними непроіндексованними пенсіями повимрають від нищети і дежави україни нестане а буде колонією іншої країни і до цього йде що скоро поваляють всі понаставлювані могильні памятники тіпа хєроям-найомникам за вкраденні пенсії з пенсіонерів! Сала жидо-бандитсько крадучій пенсії Уркаїні!!!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!