Веремчук ініціює термінове скликання транспортної комісії

1545 0
Член постійної комісії інженерного господарства транспорту та зв’язку ЛМР Валерій Веремчук ініціює скликання позачергового, виїзного засідання комісії на якому обговорять стан транспортної господарки у Львові. Позаяк, вже неодноразово під час руху загоряється міський транспорт. ®

Як відомо, 1 липня, у Львові вже вдруге за останнє півріччя спалахнув тролейбус. У той час, як цьогоріч з бюджету міста виділено більше 40 млн. гривень у статутний фонд комунального підприємства «Львівелектротранс». Голова депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР Валерій Веремчук наголошує: «Таких грошей комунальне підприємство немало ніколи».

Втім, незважаючи на те, що уже понад пів року є виділені кошти на капітальний ремонт тролейбусів у Львові лише за останні два місяці уже тричі загорявся електротранспорт.

 «Я буду вимагати звіту, що зробили за ці кошти, за кошти наших з вами податків. Що зробили  чиновники Садового?», – наголосив Валерій Веремчук.

Тим часом, члени депутатської групи «Народний контроль» у ЛМР висловлюють обурення  станом міської господарки у Львові, зокрема, станом тролейбусного парку. Відтак, добиватимуться ретельної перевірки спеціалістами підприємства «Львівелектротранс», позаяк, це стає загрозою як для пасажирів, водіїв так і для пішоходів.

Виїзне засідання відбудеться у тролейбусному парку. Детальнішу інформацію про час проведення дізнавайтесь за телефоном: 098-64-49-964  

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!