Верещук закликала жителей Донеччини готуватися до евакуації напередодні зими

1080 0
Це необхідно, аби не опинитись під обстрілами без електрики, води та тепла.
Евакуація/Фото ілюстративне, Павло Кириленко

Евакуація/Фото ілюстративне, Павло Кириленко

Мешканців Донецької області готують до евакуації. Так, створили штаб, готують області в центрі та на заході до прийому людей. Про це повідомляє віцепрем'єрка, міністерка з реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук. 

«На Донеччині тривають бої. Ворог продовжує цілеспрямовано руйнувати цивільну інфраструктуру: немає газопостачання, можливі проблеми з електро- та водопостачанням. Попереду осінньо-зимовий період. Тому людей треба перевозити до більш безпечних регіонів. Особливо жінок, дітей, людей похилого віку, а також хворих і маломобільних», − пояснює вона. 

Читайте також: Унаслідок ворожого обстрілу на півдні загинув Іван Керелюс із Львівщини

Верещук звертається до жителів Донеччини із проханням готуватись до евакуації.

«Якщо не евакуюєтеся, коли це можливо, потім можете опинитися в ситуації, коли ви без електрики й води, без тепла та зв’язку, без ліків та їжі, під обстрілами, піддаєте себе та своїх близьких смертельній небезпеці. Немає причин так робити. Евакуюйтеся. Вчасно», − додає віцепрем'єрка. 

Нагадаємо, загальні бойові втрати противника станом на 28 липня орієнтовно становлять 40 230 осіб. Із них 160 ліквідували за останню добу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!