На правах реклами

Верхова їзда, плавання та акторська майстерність. Що пропонує малечі новий львівський дитсадок

2733 0
У дитсадку «Світ малечі», крім груп повного та неповного дня, працює також літній табір із екскурсіями, верховою їздою, настільними іграми та театральною майстернею.
фото надані адміністрацією садочка

фото надані адміністрацією садочка

Дитячий садочок має бути місцем, де діти проводитимуть весело та корисно час, всебічно розвиватимуться, а батьки матимуть впевненість, що їхня малеча — у надійних руках. Саме це й пропонує новий приватний дошкільний заклад «Світ малечі», який відкрився 1 липня на вулиці Околичній, 10.

Садочок розташований у зручній окремій будівлі поблизу новобудов, поруч з якими є кілька паркових зон і дитячих майданчиків. Будівля багаторівнева, усі кімнати світлі, комфортні, по-домашньому затишні, а головне — облаштовані з любов’ю і турботою про дітей. Як розповіла Tvoemisto.tv власниця дитсадка Уляна Гуменна, заклад розрахований на три дитячі групи — 3-4, 4-5 і 5-6 років. Основна їхня перевага — мала кількість діток: по 9 у кожній, що забезпечить усім вихованцям індивідуальний підхід.

Свого часу Уляна Гуменна вже працювала вихователькою і в державних дитсадках, і в приватних, була концертмейстеркою, помічницею керівника садка, займалася підготовкою дітей до школи. Вона каже, що цей досвід дозволяє їй розуміти, що потрібно для всебічного розвитку та виховання діток, а також наскільки важливим для них є комфорт і безпека. Усе це й надихнуло її на створення власного творчого та інноваційного садка.

«Дуже важливо, коли в групі не 25-30 дітей, а втричі менше — тоді дитина отримує максимальну кількість уваги та турботи. За кожною з трьох створених груп закріплено по двоє дорослих — вихователь і його помічник. У садку є спортивна зала, ігрова навчальна кімната, спальні, роздягальні — усе для того, аби дітям було цікаво та весело тут перебувати. Програма садка складається з різноманітних навчальних, ігрових та творчих блоків. Наша мета — не просто навчити дітей малювати, рахувати чи логічно мислити, а також дати їм комплексне уявлення про навколишній світ, реалізувати творчі здібності, розкрити індивідуальні таланти», — розповідає Уляна Гуменна.

За її словами, у програму включені прогулянки та екскурсії, англійська мова, творчі заняття, акторська майстерність, різноманітні майстер-класи, смачне та корисне триразове харчування і навіть верхова їзда та заняття з плавання.  Діти найстаршої групи зможуть також підготуватися до школи. Акцент вихователі робитимуть на розвиваючих заняттях: грамоті, математиці, логіці, розвитку пам’яті й уваги, природознавстві, народознавстві, англійській мові, а також творчості — аплікації, ліпленні, витинанці, малюванні.

«Харчування в нас спеціально розроблене для дітей — воно не тільки смачне, а й ситне, збалансоване і поживне. На заняття з верхової їзди та плавання веземо діток на СКА — для цього в садка є спеціальний транспорт. Там з малечею займаються кваліфіковані інструктори, які дбають про їхню безпеку і намагаються максимально зацікавити процесом. Звісно, на таких уроках присутні й самі вихователі», — каже Уляна Гуменна.

Зараз «Світ малечі» працює як у режимі повного дня — з 9:00 до 19:00, так і неповного — з 9:00 до 15:00. Найближчим часом керівництво закладу збирається подати документи на ліцензування, а також розширити спектр послуг, наприклад, відкрити окремі заняття з дошкільної підготовки для дітей, які не ходять у цей садок.

Крім того, на базі садка до кінця літа відкритий табір, у якому щодня пропонують нову тематику, прогулянки, екскурсії, верхову їзду, плавання, настільні ігри, театральну і творчу майстерні. Він працює з 9:00 до 18:00 та розрахований на дітей віком від 4 до 9 років.

Набір і в групи, і в табір тривають досі. Аби ваша дитина стала вихованцем садка «Світ малечі», потрібно або зателефонувати за номером 067 561 52 10, або написати на їхню сторінку у Фейсбуці, або ж під’їхати безпосередньо в садок за адресою: вул. Околична, 10.

Для того, щоб дитина змогла перебувати в садку, потрібно мати довідку від сімейного лікаря про стан здоров’я із позначкою про те, що їй дозволено перебувати в дитячому колективі, а також ксерокопію свідоцтва про народження. Перебування дитини в групі повного дня на місяць коштує 6 тисяч гривень (+500 грн, якщо дитина займатиметься верховою їздою та плаванням), неповного — 4 тисячі гривень. Одна зміна (2 тижні) у таборі коштує 3,5 тисячі гривень.

Фото надані адміністрацією садочка


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!