Верховна Рада може зібратись на позачергове засідання у суботу

1611 0
Хочуть розглянути «антикоронавірусні» закони.
Фото: policy.info

Фото: policy.info

Позачергове засідання Верховної Ради для розгляду низки законопроєктів, повязаних із боротьбою з коронавірусом, може відбутись у суботу, 28 березня. Про це повідомляє Радіо Свобода із посиланням на джерела у фракції партії «Слуга народу».

У порядку денному має бути низка економічних документів, зокрема, пов’язаних і зі змінами до бюджету.

Читайте також: У ще одного українського нардепа підтвердили коронавірус

Також на голосування хочуть винести законопроєкт, який гарантує неповернення виведених з ринку банків до колишніх власників і описує механізм компенсації для них, якщо рішення НБУ про визнання банку неплатоспроможним за рішенням суду виявилося неправомірним.

Водночас офіційної інформації про проведення позачергового засідання на сайті парламенту немає, але спікер Дмитро Разумков анонсував його ще 22 березня.

Нагадаємо, уряд продовжив загальноукраїнський карантин до 24 квітня. Бізнес відреагував на це рішення вимогою ухвалити рішення, що допоможуть підприємствам пережити цей період.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!