В Україні можуть продовжити пільговий період для розмитнення «євроблях»

3753 1
Відповідний законопроект зареєстрували троє депутатів.
ілюстративне фото: Радіо Трек

ілюстративне фото: Радіо Трек

У Верховній Раді зареєстрували законопроект, що пропонує продовжити пільговий період для розмитнення автівок на єврономерах. Ідеться про 180 днів замість 90.

Читайте також: Податківці попереджають про шахраїв, які пропонують розмитнити євробляхи

Згідно із законом, ухваленим в листопаді, пільговий період завершується 22 лютого, а якщо депутати ухвалять новий закон, то розмитнювати автівки зі знижкою 50% можна буде до 23 травня.

Ініціатори законопроекту – Василь Петьовка, Роберт Горват і Валерій Лунченко.

Нагадаємо, Львівська митниця ДФС запустила телефонну гарячу лінію та відкрила консультаційний пункт щодо розмитнення машин на єврономерах. Окрім того, відстежити процес розмитнення можна за допомогою онлайн-сервісу.


Читайте також:
4 Лютого, 2019 21:43
[***]://autotehosmotr.pp.ua Автоевродокументы-пакет для езды по Украине: растаможка, перезаезд-перезагон, техосмотр, страховка Зеленая карта, нотариальная доверенность, вписание совладельцем, восстановление техпаспорта и номерных знаков, перерегистрация на другую страну, восстановление в базе-реестре, снятие с учета и другие документы на авто из Евросоюза, Литвы, Польши, Германии и т.п. [***]://autotehosmotr.pp.ua
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!