Верховна Рада призначила дату виборів президента України

1987 1
Із 1 січня має стартувати передвиборча кампанія кандидатів.
ілюстративне фот: Новини Закарпаття

ілюстративне фот: Новини Закарпаття

Верховна Рада призначила вибори Президента України на 31 березня 2019 року. Відповідне рішення ухвалили під час позачергового засідання Верховної Ради сьогодні, 26 листопада.

За відповідне рішення проголосували 298 депутатів. Із 1 січня має стартувати передвиборча кампанія кандидатів.

Додамо, що за дату виборів проголосували одразу після прийняття рішення про запровадження воєнного стану у десяти областях України. Воєнний стан оголосили на 30 днів у прикордонних областях, зокрема: у Вінницькій, Луганській, Миколаївській, Одеській, Харківській, Сумській, Запорізькій, Чернігівській, Херсонській та Донецькій.

 


Читайте також:
27 Листопада, 2018 12:20
666 ... таки в тій "раді" засіли конкретні дупутати ... ( може переплутали із іншим приміщенням?) ... бо тільки особи із "полужопіями" в голові (замість "полушарій") можуть вірити (та ще отак "свято"!) , що командир катера ВМФ України прийняв рішення йти таранитись із російським флотом ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!