Верховна Рада заборонила російські серіали

2375 0
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман підписав закон про заборону серіалів, які пропагують країну-агресора. Проте обмеження трансляції торкнеться лише окремої категорії російської кінопродукції.

Про це спікер парламенту  написав учора, 18 березня, на своїй Facebook-сторінці: «Сьогодні парламент, нарешті, вирішив всі юридичні проблеми, які досі не дозволяли це зробити (підписати). Закон підписано і передано на підпис Президенту. Хочу привітати всіх, адже тепер з наших екранів зникне телепропаганда, яка перекручує нашу історію і возвеличує агресора».

Читайте також: Україні замінить російські серіали польськими

Володимир Гройсман підкреслив, що цей закон не сторкнеться ані мультфільмів, ані серіалів про кохання. Забороняються лише пропагандистські агітки. Телеканалам дадуть два місяці для того, щоб перейти на нові правила.

Нагадаємо, 5 лютого Верховна Рада заборонила трансляцію фільмів і серіалів, знятих у Російській Федерації.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!