Верховна рада звільнила Чернишова з посади міністра розвитку громад і територій

606 0
Відставку Чернишова підтримали 279 депутатів.
Фото: Facebook Олексія Чернишова

Фото: Facebook Олексія Чернишова

Верховна Рада України підтримала відставку міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова. За звільнення міністра проголосували 279 депутатів.

Джерело: «Економічна правда», Олексій Чернишов у Facebook

Раніше Комітет з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування рекомендував Верховній раді підтримати відставку Чернишова з посади.

«Цей пост – про вдячність. Про велику подяку всім, хто два з половиною роки працював разом у Мінрегіоні, усім з ким спільно досягли результатів, за які не соромно», – підтвердив звільнення Чернишов.

Читайте також: «Не акцентуйте увагу на «особливості» Криму. Луганськ і Донецьк нічим не відрізняється», — Кулеба

Нагадаємо, що у середу, 2 листопада міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов подав у відставку.

Ірина Давосир

______________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!