Вертолітний майданчик біля лікарні «швидкої» у Львові збудують за 19,5 млн грн

2088 0
ТзОВ «Інтеграл Сістемс» запропонувало збудувати майданчик за 19,5 млн.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові визначили переможця тендеру на будівництво вертолітного майданчика біля Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, що на вул. Миколайчука, 9. Результати стали відомі напередодні на сайті електронних закупівель Prozorro. ТзОВ «Інтеграл Сістемс» запропонувало збудувати майданчик за 19,5 млн.

Тендер оголосили ще в січні цього року, а збудувати планували до кінця цього року. Із компанією вже уклали договір станом на 23 листопада.

Читайте також: На межі життя і смерті. Що відбувається та хто платить за лікування у лікарні

За даними Youcontrol, вона зареєстрована в Київській області, місті Обухові, і займається монтажем водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування, іншими будівельно-монтажними роботами, оптовою торгівлею іншими машинами й устаткованням. Уповноваженою особою, засновницею та кінцевою бенефіцеарною власницею є Олена Леонідівна Пшець.

Нагадаємо, що на будівництво злітно-посадкового майданчика гвинтокрилів біля лікарні швидкої медичної допомоги м. Львова скерували 11 млн грн із державного бюджету. Ці кошти Кабмін передбачив у змінах до розподілу субвенції з державного бюджету на реалізацію інфраструктурних проєктів та розвиток об’єктів соціально-культурної сфери.

Читайте також: Львівські медики гелікоптером евакуювали 9-місячне немовля з вадою серця

Із 1 жовтня на Львівщині відновила роботу аеромедична евакуація хворих. Новий гелікоптер Нацполіції тепер обслуговуватиме не лише Львівську, Івано-Франківську та Закарпатську області, а й Чернівецьку, Тернопільську та Волинську. Першу евакуацію пацієнтки з інсультом авіамедична служба львівського обласного Центру екстреної допомоги виконала 9 квітня на гелікоптері ДСНС. Проте уже в червні гелікоптер ДСНС тимчасово перестав виконувати польоти в області. Його забрали для виконання завдань у міжнародних навчаннях та технічне обслуговування.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!