Політична реклама

Весь контент EX.UA знову доступний користувачам

1462 0
Файлообмінник EX.UA відновив доступ до всіх завантажених користувальницьких файлів. Про це йдеться в офіційному повідомленні адміністрації ресурсу.

На 21 червня недоступними залишалися 525 файлів. Таким чином, на повне відновлення доступу до контенту (доступ був порушений у зв'язку з вилученням серверів), знадобилося близько трьох тижнів.

Нагадаємо, 15 червня співробітники МВС повернули адміністрації файлообмінника EX.UA обладнання, взяте на експертизу. За словами юридичного представника порталу Артема Афяна, слідство триває, мова йшла тільки про повернення обладнання. «Ми вважаємо, це був непотрібний захід, який не міг допомогти слідству, а тільки заважав роботі ресурсу. Найближчим часом весь призначений для користувача контент буде відновлений», — зазначив він тоді.

31 січня цього року міліція зупинила обслуговування домену EX.UA, а також вилучила у компанії сервери. Після цього ряд державних сайтів, зокрема сайти МВС, СБУ та Президента, в перебігу декількох днів піддавалися DDoS-атакам. Другого лютого вимога про блокування EX.UA було відкликано, ресурс частково відновив свою роботу.

Джерело: vkurse.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!