Веслувальна база «Добротвір» на Львівщині отримала статус олімпійської

2234 0
На базі розвивається веслування на байдарках та каное.
фото: управління молоді та спорту ЛОДА

фото: управління молоді та спорту ЛОДА

Уряд підтримав проєкт постанови Кабінету Міністрів «Про внесення змін до переліку закладів фізичної культури і спорту, яким надається статус бази олімпійської, паралімпійської та дефлімпійської підготовки». Відповідно до рішення, тепер статус бази олімпійської підготовки має і веслувальна база дитячо-юнацької спортивної школи «Добротвір», що в Червоноградському районі.

Як уточнюють у пресслужбі Львівської ОДА, на базі розвивається веслування на байдарках та каное. Школа, при якій діє база, є унікальною, бо тренування тут триває впродовж всього року. Навесні, влітку та восени спортсмени тренуються на річці Західний Буг, а взимку на теплому каналі Добротвірської ТЕС. Температура води в каналі у холодну пору року сягає +15-20 градусів.

Читайте також: Чому на Сихові у Львові досі не почали будувати палац спорту

Окрім цього, до переліку постанови внесли навчально-спортивну базу зимових видів спорту «Тисовець» у місті Сколе, де графу «Види спорту» виклали в такій редакції: біатлон бокс лижне двоборство, лижні гонки лижні перегони – спорт осіб з інвалідністю. У позиції «Комплекс спортивних споруд Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» у Львові в графі «Види спорту» слова «бокс, боротьба вільна, водне поло, гімнастика художня, дзюдо» та «теніс, фехтування» виключили.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!