Веслувальники зі Львівщини здобули медалі на етапі Кубка світу

841 0
У Польщі триває етап Кубка світу з веслування на байдарках і каное.
Фото: Максима Козицького/Telegram

Фото: Максима Козицького/Telegram

Веслувальники зі Львівщини здобули медалі на етапі Кубка світу, який відбувається у Польщі.  Загалом у складі національної збірної за нагороди змагаються шестеро спортсменів зі Львівської області. 

Олександр Зайцев став третім в байдарці-одиночці на дистанції 200 метрів. Ще одну «бронзу» виборола чоловіча четвірка на каное на дистанції 500 метрів. Дистанцію долав львів‘янин Віталій Вергелес разом з колегами з інших областей .

«Веслування є одним з пріоритетних видів спорту для Львівщини. Минулого року для топ-спортсменів збірної області управління молоді та спорту Львівської ОВА закупило нові човни. На базі Спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи «Веслярик» у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини збудували елінг для зберігання човнів», – повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

Читайте також: Гімнастки зі Львівщини вибороли медалі на чемпіонаті України

Він зазначив, що незабаром у Добротворі розпочуть реконструкцію будівлі дитячо-юнацької спортивної школи, яка має потужну веслувальну секцію. На це передбачили кошти в обласному бюджеті.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!