Весляр зі Львова виборов «золото» на чемпіонаті Європи

2234 0
Випускник Львівського училища фізичної культури Тарас Міщук виборов золоту медаль чемпіонату Європи.
фото: sportobzor.com.ua

фото: sportobzor.com.ua

У місті Басков (Румунія) завершився чемпіонат Європи з веслування на байдарках і каное серед молоді віком до 23 років та юніорів. У перегонах на двомісних каное на дистанції 500 м золоті нагороди молодіжного чемпіонату здобув український екіпаж у складі хмельничанина Дмитра Янчука та цьогорічного випускника Львівського училища фізичної культури Тараса Міщука. Час чемпіонів – 1.40,532 хв. Українці залишили позаду себе суперників з Італії та Польщі.

Читайте також: ТОП-25 спортивних подій вересня у Львові

На вдвічі довшій дистанції у хлопців срібні медалі. 0,5 сек. вони поступилися румунським веслярам Леоніду Карпу та Стефану Страту. У своєму третьому виді змагань Міщук і Янчук посіли 4 місце у каное-четвірці на 500 м. У цьому класі човнів їм асистували Михайло Мандзюк та Ельнур Ахадов. Цьогоріч хлопці перемагали також на дорослому чемпіонаті Європи у Чехії, стали дворазовими переможцями молодіжного чемпіонату світу та бронзовими призерами світової першості серед еліти, – інформує прес-служба Львівської ОДА.

Нагадаємо, у липні цього року у містечку Монтемор-о-Велью в Португалії львівський весляр Тарас Міщук став чемпіоном світу серед молоді.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!