Весна повертається. Прогноз погоди у Львові на тиждень

4306 0
Майже увесь час буде без опадів.
Ілюстративне фото

Ілюстративне фото

Цей тиждень у Львові буде без морозів, а іноді навіть із сонцем. Про це свідчить прогноз на сайті Sinoptik.ua.

Так, сьогодні, 25 лютого, температура повітря коливатиметься від -2 зранку до +4 вдень. Ввечері похолодає +2. Опадів не передбачається, вітер – східний, 2,6-4,4 м/с.

У вівторок, 26 лютого, у Львові буде від 0 до 5 градусів тепла. Небо буде хмарним, але опадів наразі не очікується. Вітер – східний і південний ближче до вечора, 3-6 м/с.

У середу, 27 лютого, термометр показуватиме від 0 до +3 градусів, без опадів, вітер – південно-східний, 2-3 м/с.

Останній день зими, 28 лютого, обіцяє львів'янам 10 градусів тепла удень. Буде хмарно, проте без опадів. Пориви східного вітру – до 8 м/с.

У п'ятницю, 1 березня, падатиме дрібний дощ, температура повітря становитиме 2-6 градусів тепла. Вітер – південно-східний, 3-5 м/с.

В суботу, 2 березня, у Львові зранку буде морозяно – 3 градуси нижче нуля. Проте вдень повітря прогріється до +5. Буде похмуро, вітер – південний, 2-5 м/с.

У неділю, 3 березня, термометри львів'ян покажуть 1-8 градусів вище нуля. Опадів не передбачається, вітер – північно-східний, до 4 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!