Політична реклама

Весною центральні вулиці Львова планують покрити безкоштовним Wi Fi

1558 1
Весною на центральних вулицях Львова планують провести безкоштовну мережу Wi Fi. Про це медіа-порталу «Твоє місто» повідомив один із розробників проекту, засновник Lviv Star-up club, Ростислав Чайка.

Як розповів Р. Чайка, мережею Wi Fi планують покрити центр Львова: від площі Митної до ринку «Добробут» і від Високого Замку до району біля готелю «Дністер».

"До проекту долучились деякі інтернет-провайдери, ресторатори і Lviv Star-up club. Зараз тривають перемовини із партнерами, тестуються різні бізнес-моделі проекту, як зробити це безкоштовним для людей", - сказав Р. Чайка.

Проект, за словами Р. Чайки, більше розрахований на туристів, щоб вони могли на вулиці скористатись Wi Fi з телефона чи ноутбука. Якщо ж задум вдасться реалізувати, Інтернет в центрі міста буде цілодобово і цілий рік. Єдине обмеження, про яке поки що йдеться - це про можливе обмеження у користування Інтернетом на 30 хвилин. Так, кожні півдгодини до Інтернету треба буде заново "логінитись", - розповів організатор.

«Найкраще це зробити до квітня-травня: після червня цей проект буде вже важче реалізувати. Тому ми орієнтуємось на квітень-травень», - зазначив Р. Чайка.

Як повідомляє сайт VisitLviv, вуличний Інтернет у Львові є біля основних офісів «Укртелекому»: на Головній Пошті (перехрестя Дорошенка-Саксаганського-Коперніка) та біля пам’ятника Королю Данилу (площа Галицька). Щоправда, тут уже доведеться придбати укртелекомівську картку (12, 24 і 48 гривень). 

Як повідомляє сайт Львівської міської ради, безкоштовний інтернет є на Площі Ринок,1. 


Читайте також:
26 Січня, 2012 22:39
вован а ви у центральних людей питали ато радіохвилі мають шкідливий вплив на здоровя людини
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!