Політична реклама

Весною у Львові відбудеться фестиваль "Дні культури та виноробства Угорщини»

1090 0
З 26 квітня до 6 травня у Львові на території Парку культури та відпочинку ім. Б.Хмельницького відбудеться перший в Україні фестиваль «Дні культури та виноробства Угорщини», - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Організатори заходу обіцяють, що впродовж 10 днів фестивалю, кожен гість заходу зможе відчути себе «справжнім угорцем», покуштувати традиційного угорського гуляшу, станцювати чардаш, а також під добру музику посмакувати справжнім всесвітньовідомим вином з Токаю, яке ще у XIIX столітті великий Ґете назвав королем вин та вином королів. 

«Львів стане першим містом, де відбудеться цей фестиваль. Планується, що участь у фестивалі візьмуть близько півсотні виноробів та кулінарів з Угорщини і 30 угорських та українських творчих колективів, які представлятимуть не лише традиційну культуру, а й сучасні її напрямки», - розповідає спеціаліст відділу маркетингу і культурних індустрій управління культури Анастасія Рибицька.

Фестиваль планується як щорічна подія, яка окрім туристичної та культурної привабливості, сприятиме розвитку економіки міста, залученню угорських інвестицій, а також зміцненню україно-угорських відносин.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!