Київ

Весняні канікули в Києві розпочнуться 27 березня, - КМДА

705 0
Режим роботи закладів дошкільної освіти не зміниться
Фото умовне

Фото умовне

Весняні канікули для столичних школярів розпочнуться 27 березня  і триватимуть до 3 квітня. Про це повідомляє КМДА.
 
«Причин для перенесення канікул наразі немає. Інші заклади освіти Києва продовжать працювати з дотриманням безпекових вимог», - йдеться у повідомленні.
 
Також в КМДА зазначили, що під час канікул у школах організовано роботу «консультативних груп» за окремими розкладами, проведення індивідуальних занять та групових консультацій із використанням різноманітних освітніх технологій, робота гуртків та спортивних секцій.
 
Заклади дошкільної освіти та позашкілля столиці під час канікул продовжать роботу в форматі, у якому наразі працюють, та з огляду на безпекову ситуацію, дотримуючись алгоритму дій під час оголошення повітряної тривоги.
 
Раніше повідомлялось, що МОН цьогоріч не визначило єдину дату, коли всі київські школи підуть на весняні канікули, натомість надали рекомендації, згідно з якими школи можуть самостійно вирішити, коли відпочиватимуть їхні учні.
 
Згідно з даними Департаменту освіти і науки Київської ОВА, з 20 березня 5% закладів в області уже перебувають на канікулах. Однак більшість шкіл Київщини на відпочинок підуть з понеділка 27 березня (близько 35% закладів) та 3 квітня (49% шкіл). В інші дати підуть на канікули 4% шкіл, а 7% закладів освіти взагалі не планують весняних канікул, тому що відпочивали під час зимових канікул довше, ніж зазвичай.
 
Станіслав Нестеренко

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!