Вежу ратуші у Львові тимчасово закрили для відвідувачів

3046 0
Коли її відкриють знову, наразі невідомо.
Фото: i.ytimg.com

Фото: i.ytimg.com

Від сьогодні, 30 травня, вежу львівської ратуші тимчасово закрили для відвідувачів. Про це Tvoemisto.tv повідомили в прес-службі ЛМР.

За інформацією прес-служби, у вежі проводитимуть профілактичні технічні роботи. Коли її знову відкриють, наразі невідомо.

Читайте також: Зверху краще видно. Топ-10 оглядових майданчиків Львова

Львівська ратуша — адміністративна будівля Львівської міської ради, яка впродовж століть слугувала приміщенням для місцевої влади Львова. У 1835 році будинок звели архітектори Алоїз Вондрашка, Єжи Ґлоґовський, Йозеф Маркль і Франц Трешер. У XIX столітті після пожежі її відбудували за проектом Йогана Зальцмана. Вона є пам'яткою архітектури національного значення та входить до світової спадщини ЮНЕСКО. Вежа має висоту 65 м. Із 2006 року вхід до ратуші і на оглядовий майданчик зробили вільним для відвідувачів. Піднятися на вежу можна було в будні з 9:00 до 21:00. Вхід коштує 40 грн для дорослих та 15 грн — для дітей.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!