Політична реклама

Вхід на Форум видавців у Львові для пенсіонерів - безкоштовний

1453 0
Цьогоріч стартує благодійна акція для пенсіонерів «Третій вік: Задоволення від читання». Літні люди зможуть безкоштовно відвідати книжковий ярмарок, для цього їм потрібно буде лише показати пенсійне посвідчення.

А перші 4тис. 400 з них отримають знижку у розмірі 20 гривень на покупку будь-якої книжки українського видавництва, - розповіла президент ГО «Форум видавців» Олександра Коваль.

Немає ніяких обмежень щодо кількості літніх відвідувачів, їм достатньо лише показати своє пенсійне посвідчення.

Також в рамках благодійної акції відбудуться зустрічі з культурними діячами Еммою Андієвською, Татьяною Толстою, Валерієм Шевчуком, Ігорем Калинцем, Юрієм Макаровим та Василем Шкляром.

А також усі літні люди запрошені на виставу «Криза» в Національному академічному українському драматичному театрі ім. Марії Заньковецької.

20 ювілейний «Форум видавців», у Львові відбудеться з 10 по 15 вересня.

Джерело: Погляд


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!