Політична реклама

Вхід на книжковий ярмарок у Львові для пенсіонерів буде безкоштовним

1411 0
У рамках ювілейного ХХ Форуму видавців у Львові в Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) і на проспекті Свободи 12-15 вересня відбуватиметься найбільший у світі ярмарок української книги.

Вхід для пенсіонерів буде безкоштовним, - повідомляє прес-служба Форуму видавців.

Крім того, у рамках благодійної акції для пенсіонерів «Третій вік: Задоволення від читання» відбудеться шість зустрічей старшого покоління з письменниками і культурними діячами, а саме з Еммою Андієвською, Тетяною Толстою, Валерієм Шевчуком, Ігорем Калинцем, Юрієм Макаровим та Василем Шкляром.

Також пенсіонерів запрошують на виставу «Ромео і Джульєтта в кінці листопада», яку ставлять актори Національного академічного українського драматичного театру ім. М. Заньковецької. Вона відбудеться 14 вересня о 18:00.

Зазначимо, вартість одноразового звичайного квитка на книжковий ярмарок – 5 грн, пільгового одноразового (для школярів, студентів, малозабезпечених) – 3 грн, родинного одноразового (для дорослих з дітьми) – 10 грн. Абонемент на всі дні на необмежену кількість відвідувань – 25 грн.

Квитки продаються при вході в Палац Потоцьких.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!