Політична реклама

Вхід на Личаківський цвинтар подорожчає

1187 1
Вхід до державного історико-культурного музею-заповідника "Личаківський цвинтар подорожчає на 50%. Відповідний дозвіл своїм рішенням надав засіданні виконкому Львівської міськради.

Як наголосив директор музею Михайло Нагай, надання історичної інформації для груп до 10 осіб становитиме 80 гривень, для груп, де більше 20 осіб -- 120 гривень.

Водночас вхідний квиток для дорослих обійдеться у 15 гривень, а для дітей (старших за 12 років) і студентів -- 8 гривень. У той же час квиток для дітей до 12 гривень коштуватиме 5 гривень.

Плата за фотозйомку любительською камерою складає 10 гривень, екскурсія на електромобілі -- 100 гривень, а вартість послуг туалету для дорослих -- 2 гривні (для дітей -- 1 гривня), повіломляють Львівські новини онлайн.

Як наголосив пан Нагай, попередній прейскурант залишався незмінним з 2008 року. А за той час зросла мінімальна зарплатня і комунальні послуги. "Водночас зменшилась кількість поховальних місць на Личаківському цвинтарі й це спричинило скорочення доходів, -- зауважив пан Нагай. -- Крім того, за цей період відбулось підвищення цін у всіх інших музеях".

Тож рішення про здорожчання послуг на Личаківському цвинтарі прийняли, аби забезпечити беззбиткову діяльність музею та забезпечити виконання показників фінансового плану та наступні роки.

Довідка

Державний історико-культурний музей-заповідник «Лича́ківський цви́нтар» — меморіальне кладовище у Львові. На 86 полях загальною площею 40 га тут розміщені понад 300 тис. поховань (зокрема понад 2000 гробівців), на могилах встановлено близько 500 скульптур і рельєфів. Головний вхід на цвинтар розташований на вулиці Мечникова, 33, напроти кінця вулиці Пекарської.

 

20 Лютого, 2013 23:01
Салдат Жлоби!
Туалет-то можна й безкоштовним зробити!
Рагулятина одним словом!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!