Політична реклама

Вхід у львівський музей імені Шептицького у суботу буде безкоштовним

1359 0
Національний музей імені Андрея Шептицького у суботу, 18 травня, з нагоди Міжнародного дня музеїв, запрошує з 10.00 до 18.00 відвідати чинні та новостворені розділи постійної експозиції.

Вхід на заходи – вільний, - пише Експрес.

Серед пропозицій музею - виставка "Українське мистецтво кінця ХVІІ – першої половини ХVІІІ  століть", "Богородчанський іконостас (1698-1705) – визначна пам’ятка українського бароко".  (11.45-12.00, 13.45-14.00, 16.00-16.15 – технічні перерви. Вхід на експозицію – до 20 чол.)

А з 18.00 до 20.00 -- мистецтвознавчі виклади в експозиції виставки "Іконопис на полотні ХVІІ – першої половини ХVІІІ століть":

- Іконопис на тканині в українських храмах ХVІІ – першої половини  ХVІІІ століть: призначення, символіка, іконографія та    художні особливості (Р. Косів – кандидат мистецтвознавства, старший науковий співробітник відділу давнього мистецтва  НМЛ).

- Реставрація воздуху-плащаниці ’’Оплакування Христа’’ ХV ст. зі с. Жирівка Львівської обл. (Н. Сеник – художник-реставратор давньої тканини науково-дослідного реставраційного відділу НМЛ).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!