Вхід у заклади вакцинованих та рекорд магазину «Трембіта». Головне за добу

2969 0
Коротко розповідаємо про головні новини минулої доби.
Фото: vorobus.com

Фото: vorobus.com

У Львові до закладів громадського харчування і торгових центрів зможуть заходити лише люди, які мають вакцинацію або ж негативний ПЛР-тест. Таке обмеження в місті планують незабаром ввести. Його анонсував за підсумками засідання міської комісії ТЕБ і НС мер Андрій Садовий.

Магазин музичних інструментів «Трембіта», що на вул. Коперника у Львові, увійшов до Книги рекордів України. Він встановив рекорд за найтриваліше незмінне місцезнаходження. Офіційне внесення до реєстру національних рекордів відбулося вчора, 9 жовтня.

Львівський ліцей імені В. Симоненка змінив статус навчального закладу на DSD-школу. Відтепер його випускники зможуть складати іспит на німецький мовний диплом першого і другого рівнів.

У Львові відбувся концерт «POETY. Діалог поколінь» з Соломією Чубай, де співачка презентувала нові пісні на вірші поетів-ювілярів Івана Франка, Лесі Українки, Миколи Вінграновського, Чайки Дніпрової, Павла Тичини. Напередодні масштабного музичного дійства Tvoemisto.tv поспілкувалося з відомою львів’янкою про її творчі плани, нові проєкти, а також про події в особистому житті.

До Дня захисника України «Укрзалізниця» призначає додаткові потяги у період з 12 до 18 жовтня. Зокрема, до Львова курсуватимуть 5 додаткових поїздів за маршрутами Київ – Ужгород, Львів – Одеса та Харків – Львів. 

Синоптики розповіли, якої погоди чекати львів’янам наступного тижня. Ще упродовж двох днів нас тішитиме золота осінь, а з вівторка прийдуть похолодання та дощі.  

Гарного вам дня!


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!