Квитки на Форум видавців у Львові. Де придбати онлайн?

4249 0
Квитки на книжковий ярмарок та події Літературного фестивалю заздалегідь можна придбати онлайн. Для зручності організатори Форуму видавців пропонують обрати тип квитка, сплатити кошти і вже при вході обміняти роздрукований код операції на перепустку.
фото: ufest.in.ua, vsiknygy.net.ua, gazeta.lviv.ua

фото: ufest.in.ua, vsiknygy.net.ua, gazeta.lviv.ua

До 15 серпня дійсний передпродаж лише квитка «На всі дні», який передбачає хід на події Літфесту і на територію Ярмарку, вартістю 50 гривень.   Після 15 серпня його вартість становитиме 70 гривень. Інші типи квитків можна буде замовити після 15 серпня.

Обміняти роздрукований код на квиток можна буде у дні Форуму (9-13 вересня) при вході – перед подвір'ям Палацу Потоцьких та при вході до театрів, у яких будуть відбуватися події Літфесту – Львівський академічний театр імені Леся Курбаса (вул. Л. Курбаса, 3) та Львівський академічний духовний театр «Воскресіння» (пл. ген. Григоренка 5).

Читайте також: Форум видавців у Львові шукає талановитих фотографів

Ознайомитись із типами та вартістю квитків, а також їх придбати можна за посиланням. Квитки також можна буде придбати у дні фестивалю на вході в театри.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!