Viber запускає функцію групових відеочатів

1963 0
Тривалість дзвінків – необмежена.
Фото: Viber

Фото: Viber

У месенджері Viber з’явиться функція групових відеодзвінків за участю до 20 людей. Про це повідомляє Громадське з посиланням на пресслужбу компанії.

Тривалість дзвінків – необмежена. У програмі буде можливість трансляції екрана і відеоконференцій на різних платформах – смартфоні чи комп’ютері.

«Соціальне дистанціювання і поступова адаптація до нової реальності змушують людей переосмислювати те, як вони взаємодіють один з одним. Платформа для онлайн-зустрічей необхідна всім: від бізнес-команд великих корпорацій до шеф-кухарів, які проводять кулінарні майстер-класи, і інструкторів з йоги», – йдеться у повідомленні.

При групових відеодзвінках трансляція спікера відображається у всіх учасників бесіди. Крім того, при необхідності кожен учасник конференції може закріпити відео тієї чи іншої людини на своєму екрані смартфона, а також відключити у себе звук і/або відео і подивитися, чи зробили це інші.

Раніше компанія Facebook додала у Messenger нові функції, зокрема покращила прямі трансляції та додала можливість створювати групові відеодзвінки для 50 людей.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!