+10 та хмарно. Прогноз погоди у Львові на тиждень

4499 0
Вітер стихне, але весна не спішить до Львова.
Фото: vk.com

Фото: vk.com

За даними сайту sinoptik.ua, сьогодні, 18 березня, протягом всього дня бде хмарно. Дощу не очікується. Температура повітря трохи знизиться та не перевищуватиме +8 градусів. Вітер західний, до 4 м/с.

Завтра, 19 березня, день може початися з невеличкого дощу. Увесь день буде хмарно Температура повітря коливатиметься від трьох до восьми градусів тепла. Західний вітер стихне до 2-4 м/с.

У середу, 20 березня, день буде хмарним, проте сухим. Уночі в місто повернеться нульова температура, а вдень потепліє до +8. Вітер західний 2-4 м/с.

У четвер, 21 березня, також очікується хмарна погода, вдень навіть можливий дощ. Нічна температура +2 удень зміниться на +8. Вітер західний, 2-5 м/с.

У п'ятницю, 22 березня, незважаючи на ранковий дощ, вечір у Львові має пройти тепло і без опадів. Температура підніметься з 2 до 10 градусів тепла. Удень потепліє до +8. Вітер північно-західний, 3-6 м/с.

У суботу, 23 березня, день буде хмарним, як і попередні. Опадів не очікується. День почнеться з -1, які вже до обіду перетворяться на +5. Вітер північно-західний до 4 м/с.

У неділю, 24 березня, також буде хмарно, але без ввечері навіть піде дрібний дощ. Повітря прогріється вдень до +10 градусів, Уночі ж очікується не менше +5. Вітер південно-західний, 2-5 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!