Від -1 до +12, сонце і дрібний дощ. Прогноз погоди у Львові на тиждень

4145 0
Цього тижня у Львів поступово приходитиме весна, а стовпчики термометрів покажуть до 12 градусів тепла.
Фото: thelviv

Фото: thelviv

Півтижня у Львові буде сонячно, ще півтижня – небо вкриють хмари і в місті дощитиме, ідеться на сайті Sinoptik.ua.

Сьогодні, 1 квітня, у Львові не буде хмар, цілий день пройде сонячно. Щоправда, в обід може піднятися північний вітер до 5 м/с, а температура впродовж доби коливатиметься від чотирьох до дев’яти градусів тепла.

У вівторок, 2 квітня, термометр знову покаже нижче нуля. Втім, вже до обіду, температура з нічної -1 підійметься до 9 тепла. Вітер південно-східний, до 6,3 м/с.

У середу, 3 квітня, стовпчик термометра теж коливатиметься від 1 до 10 тепла. Небо весь день буде ясним, опадів не передбачається, а от південно-східний вітер до 6,3 м/с залишиться.

Читайте також: Гарячий і вологий. Яким може стати Львів через зміни клімату

У четвер, 4 квітня, в місті трохи потеплішає, але небо захмариться. Опадів не передбачається, а вітер послабиться до 4,5 м/с.

У п'ятницю, 5 квітня, небо залишиться в хмарах, а температура коливатиметься від трьох до есяти градусів тепла. Вітер в обід підніметься до 5,5 м/с.

У суботу, 6 квітня, увесь день йтиме дрібний дощ, а температура не опускатиметься нижче п’яти градусів тепла, але і не підніметься вище семи. Вітер західний, 3-4 м/с.

У неділю, 7 квітня, очікують похмурий день, після обіду розпочнеться дощ. Втім, стовпчики термометра піднімуться до 12 градусів тепла, а вітер не перевищить 2,9 м/с.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!