Від Кличка в округах Львівщини до парламенту ідуть мер і депутати

3635 0
Списку партії «Удар» формувати не будуть.
Фото: 5 канал

Фото: 5 канал

Партія «Удар» Віталія Кличка на дострокових парламентських виборах висуне лише кандидатів у мажоритарних округах, а списку – не буде. Таке рішення ухвалив з’їзд партії, повідомляє її прес-служба.

На Львівщині «Удар» Віталія Кличка представлятимуть міський голова Винник Володимир Квурт, низка місцевих депутатів і один нардеп, пише Lb.ua.

Читайте також: Міністерка зі Львова іде в парламент з Гройсманом

Так, Володимир Квурт змагатиметься в окрузі №115 у Львові, у львівському окрузі №116 висунутий Роман Грицевич, депутат ЛМР. В області кандидатами є депутат ЛМР Сергій Івах (№119 з центром в Бродах), депутат Старосамбірської міськради Мар’ян Антошик (№125 з центром в Старому Самборі), народний депутат Андрій Кіт (№126 з центром в Стрию).

Додамо, що Володимир Квурт був висунутий на посаду міського голови Винник Блоком Петра Порошенка, а усі депутати-кандидати потрапили у місцеві та у Верховну ради також від БПП.

Нагадаємо, свої списки оприлюднили партії «Голос», «Слуга народу» та «Самопоміч». Партії Святослава Вакарчука та Андрія Садового також назвали своїх мажоритарників. У Петра Порошенка оприлюднили першу десятку списку.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!