Від коронавірусу на Львівщині померло ще четверо людей

10087 0
Від початку пандемії в області померло вже 96 людей.
Фото: freepik

Фото: freepik

У Львівській області зафіксували нові випадки смертей від Covid-19. Від початку пандемії померло вже 96 людей. Про це повідомляє пресслужба Львівської ОДА.

70-річна мешканка Львівщини поступила 8 червня в реанімацію з діагнозом двобічна позагоспітальна пневмонія, підозра на коронавірус. Позитивний результат ПЛР отримали 10 черня. Померла вчора, 13 червня.

Читайте також: Львівський кардіоцентр закривають через коронавірус у медиків інфарктного відділення

У Стрийській міській лікарні померла 80-річна жінка. Коронавірус методом ПЛР підтвердили 10 червня. Була під наглядом лікарів від 5 червня, померла в реанімації.

Ще 2 осіб вчора померли у восьмій міській клінічній лікарні. 65-річний чоловік поступив у заклад 6 червня. ПЛР – позитивний. Інша пацієнтка – 79-річна жінка, поступила 31 травня до лікарні із важким перебігом негоспітальної двобічної пневмонії.

Нагадаємо, що за останню добу в Львівській області виявили ще 139 нових випадків захворювання на коронавірус.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!