Від голови ЛОДА Козицького пішов заступник

1324 0
Тарас Грень написав заяву на звільнення.
Фото: Варіанти

Фото: Варіанти

Тарас Грень, який був заступником голови Львівської ОДА Максима Козицького із вересня 2019 року, звільнився із посади. Про це він повідомив у коментарі Тvoemisto.tv.

Читайте також: Львівську ОДА очолив Максим Козицький. Біографія, статки

За його словами, він звільнився через перехід на іншу роботу, проте, на яку саме, відмовився відповідати. Сказав, що скоріш за все не залишиться працювати у Львівській ОДА.

«Я написав заяву на звільнення у зв'язку із переходом на іншу роботу. Незабаром буде офіційне призначення, побачите»прокоментував він.

Додамо, що раніше із ЛОДА звільнили Романа Матиса, керівника управління інвестиційної політики ЛОДА. За його словами, офіційна причина звільнення – реорганізація, але, як свідчить Роман Матис, йому закинули те, що він не піарить владу та адміністрацію.

Читайте також: Романа Матиса звільнили з управління інвестиційної політики ЛОДА

Нагадаємо, що Тарас Грень став заступником голови ЛОДА у вересні 2019 року. За освітою – юрист. До цього він був начальником юридичного управління апарату адміністрації, а ще раніше – начальником Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!