Від Львова до Сєвєродонецька. До 30-ї річниці незалежності України пройде надмарафонський пробіг

1113 0
Пробіг «Схід і Захід разом» за маршрутом Львів – Сєвєродонецьк пройде дорогами 9 областей.
фото: unsplash.com/Flo Karr

фото: unsplash.com/Flo Karr

Цієї п’ятниці, 30 липня, о 9:00 год. від пам'ятника Тарасові Шевченку, що на пр. Свободи, розпочнеться надмарафонський пробіг, який пройде містами України, повідомляє Львівська обласна рада.

Читайте також: Як не добігти до трагедії. Аналіз нещасного випадку на львівському півмарафоні

Фінішує пробіг 24 серпня, у День Незалежності України, в місті Сєвєродонецьку.

Упродовж 26 днів, через території дев’яти областей України (Львівської, Тернопільської, Вінницької, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Донецької та Луганської), та 1 388 кілометрів дистанції, бігтимуть три  спортсмени – марафонці, змінюючи один одного. 

Мета пробігу: популяризувати оздоровчий біг і здоровий спосіб життя,  утвердити ідеї державності та відзначення 30- річчя Незалежності України, залучити любителів бігу в кожному місті.

Нагадаємо, у Львові почалася реєстрація на щорічний забіг «Шаную воїнів, біжу за Героїв України», який пройде у суботу, 28 серпня, у Стрийському парку. 64-річна Ольга Стадник зі Львова на чемпіонаті України з бігу у Вінниці здобула перемогу у категорії з 48-годинного бігу. За цей час жінка пробігла близько 236 кілометрів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!