На правах реклами

Від магазинчику до виробництва та рекорду: солодка історія «Юрашок»

2805 0
Нещодавно Національний реєстр рекордів зафіксував кулінарне диво – найбільший в Україні будиночок з пряників. Цей рекорд встановила майстерня пряників «Юрашки», яка за два роки виросла в потужне виробництво, яке налічує більше 30 працівників, пекарів та художників.

Туриста  та львів’янина  вже важко чимось здивувати, та казкова атмосфера «Юрашок» з яскравим інтер’єром змушує зайти сюди не тільки малечу, але і дорослих. А віднедавна можна сказати точно, що «Юрашки» – підкорювачі рекордів, адже Національний реєстр рекордів України зафіксував кулінарне диво – найбільшу конструкцію із пряників

«Юрашки» зараз роблять як великі так і індивідуальні замовлення, адже медово-імбирні пряники майстерні - це справді нова візитівка Львова. Кожен пряничок дбайливо випікається справжніми майстарми, а художниці на кожен, вручну, наносять свій особливий малюнок спеціальною глазуррю.

Тому якщо ви шукаєте частинку казки або де купити подарунок, який би ніс тепло і затишок в кожному шматочку, а також частинку Львова – тоді вам у «Юрашки». У першому залі – міні-пекарні – до вас завжди усміхатимуться привітні майстри, які і виготовляють солодкі сувеніри. Спостерігати за цим процесом цікаво, проте ще цікавіше – брати  в ньому участь.

Майстер-класи розмальовування пряників відбуваються тут щодня, а з п’ятниці до неділі можна записатись на повноцінний майстер-клас із випікання солодких пряничків. Детальну інформацію можна отримати на сайті «Юрашки».

Пряник - це завжди теплий та душевний подарунок. Майстерня пряників «Юрашки» зробить для вас індивідуальні і, відтепер, точно рекордні замовлення.  

Yurashky.com
вул.Краківська 14
+38 (067) 674-99-37
(032) 674-99-37


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!