Від новачка до професіонала: 10 безкоштовних сайтів, де вчать англійської

16264 0
Англійська мова, як і будь яка іноземна, потребує постійного збагачення словникового запасу та практики. Пропонуємо 10 безкоштовних сайтів, які допоможуть не лише вивчити мову, але і тримати її в тонусі.
фото: facebook.com/prometheusmooc

фото: facebook.com/prometheusmooc

1. Duolingo – один із найпопулярніших сервісів для вивчення іноземних мов із початку. Програма побудована у формі «дерева досягнень»: щоб перейти на новий рівень, потрібно спершу набрати певну кількість очок, які нараховуються за правильні відповіді. Передбачає можливість інсталювання на ґаджети із операційними системами IOS і Android.

2. LearnEnglish – зібрання матеріалів для вивчення англійської в різних форматах: уроки, ігри, спілкування в чатах тощо. Сайт доступний англійською мовою.

3. Real-english.com – на сайті зібрані уроки, а також статті та відео, що допомагають у вивченні англійської мови.

4. Eslpod.com – користувачам пропонують працювати із подкастами. Також є можливість завантажити та роздрукувати словники.

5. Learn American English online – увесь матеріал на сайті розподілений за рівнями і виділений певним кольором для зручності. А вчитель Пол пояснює граматику в відеоформаті.

6. Film-english –  сайт вивчення мови за допомогою короткометражних фільмів створив викладач англійської та лауреат низки престижних освітніх премій у Великобританії.

7. TuneintoEnglish – сайт пропонує вивчати англійську за допомогою музики. Тут можна записувати тексти пісень як диктант, співати караоке, знайти вправи до текстів та вгадувати, про яку пісню йдеться у діаграмах.

8. FreeRice – сайт-тренажер для поповнення словникового запасу англійської. Також на ресурсі можна знайти вправи з граматики і тести.

9. Myspelling – корисний сайт для тих, хто хоче поліпшити правопис англійською. Користувачеві пропонується прослухати слово, потім написати його.

10. МanyThings – сайт орієнтований на тих, хто готується до тестів або іспитів з англійської. Тут є розділи на відпрацювання вимови (американської та англійськох) ідіом, сленгу тощо.

11. ЕxamEnglish – ресурс для тих, хто готується до міжнародного екзамену з англійської (IELTS, TOEFL, TOEIC тощо).

Джерело: ain.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!