Від початку березня у Львові евакуювали майже 120 автомобілів-порушників

918 0
Найбільше порушень – в районі залізничного вокзалу та центральній частині міста, також у місцях, де вони ускладнюють рух.

За період з 1 до 21 березня у Львові евакуювали 117 автомобілів, що були припарковані у заборонених місцях. Найбільше порушень виявили в районі Головного залізничного вокзалу, в центральній частині міста, також у локаціях, де припарковані автівки ускладнюють рух.

За інформацією департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР, за три тижні інспектори з паркування виписали 5 476 повідомлень про притягнення до адміністративної відповідальності за порушення правил паркування загалом на суму 2 383 920 грн.

Щоб повернути евакуйоване авто, власник повинен сплатити 720 грн за послуги евакуатора, а також подобову вартість зберігання автомобіля на майданчику – 140 грн за добу.

У міськраді додають, що частину хаотично припаркованих транспортних засобів, які перешкоджали руху, було переміщено у передбачені для цього місця. Наразі у місті водії можуть скористатися майданчиками для платного паркування, які є недовантаженими.

Нагадаємо, на початку березня у Львові почали евакуйовувати покинуті авто біля Головного залізничного вокзалу, які залишали вимушено переміщені особи або містяни. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!