Від російської окупації ЗСУ звільнили 23 населені пункти на Харківщині

1024 0
Окупанти не припиняють обстріли Чернігівської та Сумської областей, щоб відволікти наші сили від основних напрямків.
ФОТО: СЛОВО І ДІЛО

ФОТО: СЛОВО І ДІЛО

Із 5 травня з-під російської окупації на Харківському напрямку звільнили вже 23 населених пункти. Про це під час брифінгу заявив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ Олексій Громов.

Водночас росія не припиняє обстріли Чернігівської та Сумської областей, щоб відволікти українські сили від основних напрямків.

Читайте також: Після важких втрат росіяни виводять сили з Харківщини

«На Харківському напрямку з 5 травня вже звільнено 23 населених пункти з-під російської окупації. Ворог намагається стримати наступ наших військ. росія не припиняє обстріли Чернігівської та Сумської областей, щоб відволікти наші сили від основних напрямків», — сказав він. 

Він додав, що оперативна мета російського окупанта лишається без змін — вихід на адміністративні кордони Донецької та Луганської областей.

Нагадаємо, 18 травня за результатами наступу українських військ звільнили населений пункт Дементіївка на Харківщині.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!