Від сьогодні автобуси зі Львова до Рудного курсуватимуть довше

1962 1
АТП-1 подовжує роботу маршруту №28.
фото: прес-служба ЛМР

фото: прес-служба ЛМР

Від сьогодні, 20 березня, автобуси №28 курсуватимуть зі Львова до Рудного довше. Про це повідомляє АТП-1 на своєму офіційному сайті.

Так, з вулиці Варшавської останній автобус на Рудне відправлятиметься о 22:05. Як уточнила в коментарі Tvoemisto.tv речниця АТП-1 Ірина Рєвунова, з Рудного до Львова останній автобус виїжджатиме о 21:00.

Читайте також: Як курсують маршрутки у Львові: розклади руху. Інфографіка

Нагадаємо, у міськраді планували запустити автобуси великого класу на маршрут №28, а до Старого Рудного – запустити безкоштовний експрес. Утім місцеві мешканці виступили проти такої ініціативи.

17 січня Роман Галичанівський зареєстрував петицію про покращення транспортного сполучення з Рудним. 10 лютого вона набрала необхідну для розгляду міською радою кількість голосів, а 11 березня депутати підтримали її.

Додамо, що міське управління транспорту намагалося домовитись із обласним департаментом дорожнього господарства, транспорту та зв'язку ЛОДА, аби продовжити маршрут №52 до Рудного та збільшити кількість автобусів до 12-15. Утім місту та області домовитись не вдалось. У ЛОДА запропонували продовжити обласний маршрут №156 до Рудного зі збільшенням автобусів до 15 одиниць. Таке рішення виставили на обговорення громадськості.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
7 Травня, 2019 14:15
Ірина Можна продовжити 14 мпршрут до Рудно через Зимну воду
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!