Від сьогодні частина львів’ян отримуватимуть воду за графіком

2279 0
Як проінформували в ЛМКП «Львівводоканал», сьогодні розпочнуться роботи із заміни аварійної ділянки магістрального водогону діаметром 1000 мм «Винники-Довга» в районі вулиці Забава у місті Винники. Через це мешканці Личаківського району отримуватимуть воду за графіком.
Фото: nastol.com.ua

Фото: nastol.com.ua

Відтак, 24 та 25 лютого водопостачання Личаківського району відбуватиметься за графіком з 6:00 до 9:00 години та з 18:00 до 21:00 години. Водопостачання Винник буде припинено з 10:00 год. 24 лютого до 20:00 год. 25 лютого.

«Ми будемо виконувати великий обсяг робіт: міняти гостроаварійний трубопровід, який забезпечує подачу води з водозабору «Плугів» до споживачів Личаківського району. Буде задіяно максимальна кількість техніки та робітників, щоб виконати роботу якомога швидше. Однак, без припинення водопостачання тут не обійтися. Просимо мешканців створити необхідний запас води та вибачити за тимчасові незручності», – зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Читайте тпакож: У Львові подорожчає  вода. Деталі

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!