Від сьогодні частина вул. Свенціцького – непроїзна. Схема руху

2973 0
За інформацією відділу капремонту управління інженерного господарства ЛМР, 3 серпня з 9:00 години і до кінця року для виконання ремонтних робіт закривають вулицю Свенціцького на ділянці від вулиці Мушака до Франка.
Фото: varianty.net, volynpost.com, zolochiv.net

Фото: varianty.net, volynpost.com, zolochiv.net

Як розповів директор ЛКП «Львівавтодор» Олег Береза, роботи на цій ділянці виконуватимуть в рамках будівництва трамвайної лінії на Сихів. Зокрема, передбачено провести капітальний ремонт дорожнього покриття та тротуарів. Замінити інженерні мережі та трамвайні колії, інформує прес-служба ЛМР

Ремонтні роботи виконуватиме підрядна компанія «Онур». За словами заступника начальника управління транспорту та зв’язку Ігоря Собенка, закриття даної ділянки дороги не призведе до зміг у русі громадського транспорту.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!