Нові тарифи: від сьогодні дорожчає газ, електрика й тепло

4630 3
Сьогодні, 1 квітня, для українців значно підвищуються тарифи на постачання газу, опалення й електрики.

Від сьогодні в Україні вдвічі дорожчає електрика, на 70% – тепло, і майже у п'ять разів – газ. А з 1 травня – підвищать тарифи ще й на холодну воду, у декого – на всі 100%, –  інформує ТСН.

Читайте також: 5 підказок для економії газу й тепла

Нагадаємо, у березні Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, ухвалила рішення про підвищення мінімального тарифу на газ для населення та збільшила середньозважений тариф на тепло. Нововведення вступлять в дію вже сьогодні – 1 квітня.


Читайте також:
1 Квітня, 2015 15:36
Всеволод #ЛагунЛикс #Дельтабанк спершу дозволяють Лагуну обікрасти вкладників Дельта Банку й вивести гроші у офшор, а тепер населення повинно платити за недолугість влади? Може досить вирішувати проблеми за рахунок людей?[***]://goo.gl/nuySVh
1 Квітня, 2015 09:24
Александр Они сами себе на уме.
1 Квітня, 2015 09:06
Ольга Дурь полная, вы хоть на 100000% поднимите тарифы, если у человека нет средств, то ему что 100 грн долга что 10000000 платить все равно нечем.
Кроме поднятия цен на товары и тарифы на коммуналку надо еще и поднимать зарплаты и пенсии, иначе пропасть растет. У нас что в правительстве дураки сидят.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!