Від сьогодні дорожчає проїзд у приміських маршрутках. Оновлено

7650 0
Сьогодні, 14 квітня, проїзд у приміських та міжміських автобусах на Львівщині подорожчає на 27%.

Перехід на новий тариф на перевезення пасажирів і багажу приміськими та міжміськими автобусами на Львівщині проведуть поступово. Перший етап здорожчання розпочався сьогодні, 14 квітня. Наступний запроваджуватимуть із 1 червня.

Таке рішення було прийнято ще на початку квітня під час засідання керівників автотранспортних підприємств Львівської області та представників влади. Зокрема на засіданні погодили з 14 квітня на автобусних маршрутах приміського і міжміського сполучення встановити тарифи з розрахунку 0,38 грн за один пасажирокілометр без ПДВ і страхового збору, тобто на 27%. А вже з 1 червня – встановити тарифи з розрахунку 0,42 грн за один пасажирокілометр (до 40%).

Читайте також: Чи платитимуть львів’яни 5 гривень за проїзд у маршрутках?

До цього кілометр проїзду у маршрутці приміського та міжміського сполучення становив 30 копійок за кілометр.

В облдержадміністрації Львівщини tvoemisto.tv розповіли, що попри домовленості, кожен перевізник самостійно буде вирішувати, піднімати тарифи чи ні. 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!