Політична реклама

Від сьогодні і до 7 вересня знеструмлять частину Львова

1422 0
ПАТ "Львiвобленерго" розпочинає капiтальний та поточний ремонт електрообладнання, щоб до зими перевiрити всi електричнi мережi мiста.

У ПАТ "Львiвобленерго" повідомляють, що бригада з 2-3 людей виїжджатиме на мiсце i за день ремонтуватиме систему. Крiм них, є також спостерiгач, який перевiрятиме, чи добре виконана робота i чи вже можна львiв'янам вмикати свiтло.

Починаючи з 3 вересня з 8.00 по 17.00 буде припинено електропостачання на вулицях Берестянiй, Полтвянiй, Кущовiй, Замiськiй, Очакiвськiй, Космiчнiй i Миколайчука. На цiй дiлянцi Шевченкiвський РЕМ-3 проводитиме плановий капiтальний ремонт трансформаторної пiдстанцiї №1428. Наступного дня на дев'ять годин залишаться без свiтла мешканцi вулицi Городоцької, 355 -- 367. Там ремонтуватимуть трансформаторну пiдстанцiю №1563.

Буде припинено електропостачання i 5 вересня з 8-ої години ранку по 17-ту вечора. Без свiтла опиняться мешканцi вулиць Чернiгiвської, Кармалюка, Некрасова, Сковороди, Личакiвської, 32 -- 66, Торгової, Лесi Українки, площi Вiчевої та проспекту Свободи, 20 -- 26.

Також 6 вересня можливi перерви з електропостачанням у будинках на вулицi Мисливськiй та Караджича. Залiзничний РЕМ-5 проводитиме плановий капiтальний ремонт трансформаторної пiдстанцiї №548. Останнього дня -- 7 вересня -- за тим же графiком буде припинено електропостачання на вулицях Колесси, Венецiанова та Грабовського. Там Галицький РЕМ-2 ремонтуватиме трансформаторну пiдстанцiю №743.

Нагадаємо, що сьогодні без світла залишилась вул. Наливайка.

Джерело: Експрес


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!