Від сьогодні львівські учні знову можуть безкоштовно їздити у громадському транспорті

3687 0
Діти шкільного віку мають право на безкоштовний проїзд за умови наявності учнівського квитка або іншого документа, який засвідчує статус школяра.
фото: соцмережі

фото: соцмережі

Від сьогодні, 1 вересня, львівські учні знову можуть безкоштовно їздити у громадському транспорті. У травні минулого року на сесії ЛМР прийняли відповідне рішення «Про внесення змін до ухвали міської ради від 19.04.2018 № 3289 «Про встановлення пільгової вартості проїзду для дітей (учнів) шкільного віку». Про це повідомляє пресслужба міста.

Відповідно до її норм, діти шкільного віку мають право на безкоштовний проїзд під час навчального року в автобусних маршрутах загального користування за умови наявності учнівського квитка або іншого документа, який засвідчує статус школяра.

Читайте також: Нелінійка. Як у львівській школі вчителі танцями починають новий навчальний рік. Відео

Додамо, що таке право учні мають протягом навчального року, за винятком періоду літніх канікул у загальноосвітніх навчальних закладах.

Новина підготовлена в межах спецпроекту «Рік комфортного пересування». Партнер проекту — компанія EasyPay — найбільший небанківський оператор платіжних та фінансових сервісів в Україні. Свої ідеї та пропозиції для вдосконалення міської мобільності можете надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначивши «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!