Від сьогодні львів’яни платитимуть за водопостачання більше

4951 0
Зміни в тарифах 26 лютого для ЛМКП «Львівводоканал» затвердила Національна комісія, що регулює тарифи.

Від сьогодні, 15 березня, ціна на послуги ЛМКП «Львівводоканалу» для споживачів зросла в середньому на 12-13,2% – майже до 2 грн за кубометр. Про це повідомляє підприємство.

Мешканці багатоквартирних будинків платитимуть на 1 гривню 69 копійок більше –15 гривень 73 копійки за кубометр з урахуванням ПДВ.

Читайте також: Львівську воду можна пити. Але є кілька «але»

Для юридичних споживачів та мешканців приватного сектору тариф зріс на 1 гривню і 70 копійок та становитиме відповідно 14 гривень 61 копійку. Для оптових споживачів ціна зросла на 63 копійки і становитиме 5 гривень 56 копійок.

Зростання тарифів обумовлене зростанням витрат на електроенергію, оплату праці у зв’язку із збільшенням мінімальної заробітної плати і прожиткового мінімуму, а також витрат на соціальний внесок, пояснює регулятор.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!