Політична реклама

Від сьогодні львів'яни зможуть літати до Сімферополя

1408 0
На час лiтнiх вiдпусток у мiжнародному аеропорту "Львiв" iменi Данила Галицького вiдкриють два новi рейси Львiв - Сімферополь. Обслуговувати їх будуть авiакомпанiї "ЮТейр Україна" i "Хорс".

Уже з 27 травня й по 22 вересня мiж Львовом i столицею Автономної Республiки Крим почнуть курсувати лiтаки компанiї "Хорс", вони лiтатимуть щодня, - пише Експрес.

"Хорс" на цьому маршрутi буде використовувати близькомагiстральнi американськi лiтаки MD-83 другого класу, що вмiщають вiд 130 до 172 пасажирiв. Вiдправлення зi Львова -- о 13.20.

А 2 червня авiаперевiзник "ЮТейр Україна" вiдкриє власний рейс до Сімферополя. Вiн буде тижневим -- щонедiлi лiтак вiдбуватиме зi Львова о 10.40, а прибуватиме о 13.10.

Це буде сезонний рейс - по 1 вересня. "ЮТейр Україна" використовуватиме лiтаки АТR-72-500, розрахованi на сотню пасажирiв.

Вартiсть перельоту мiж Львовом та Сімферополем становитиме вiд 1137 гривень в один бiк та вiд 2121 гривнi в обидва кiнцi. Рейс буде обслуговувати пасажирiв на борту лiтака в економ-класi.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!