Від сьогодні Microsoft припиняє підтримку Windows 8

2251 0
Від сьогодні, 12 січня, компанія Microsoft припиняє підтримувати операційну систему Windows 8, яку випустили більше трьох років тому.
фото: anewdomain.net

фото: anewdomain.net

«Вісімка» позбудеться підтримки набагато раніше, аніж дві її попередниці – Windows 7 і Windows Vista, які були випущені значно раніше її.

Читайте також: Перехід на Windows 10 буде автоматичним: деталі

Відомо, що власники Windows 7 зможуть отримувати оновлення на свої комп'ютери аж до 2020 року, в той час, як Windows 8 буде остаточно «похована». На думку видання, виробник не бачить необхідності в підтримці операційної системи, адже інтернет-користувачі мають можливість безкоштовно встановлювати її поліпшену версію Windows 8.1. Підтримка цієї операційної системи триватиме аж до 2018, а розширена (стосується безпеки) — аж до 2023 року.

Джерело: Softpedia News, Радіо 24


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!