На Львівщині обмежили рух через ремонт аварійного моста. Як об’їхати

4324 1
У зв’язку з руйнуванням моста на автомобільній дорозі М-12 Стрий–Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка на ділянці км 28+964 в селі Заліски Жидачівського району з 10-го травня рух транспортних засобів на даній ділянці буде заборонений.

Як повідомляє Служба автомобільних доріг у Львівській області, об’їзд транспортних засобів здійснюватиметься за маршрутом: Жирова–Новий Розділ-Розділ (автомобільна дорога О-140901 Жирова-Розділ)-Березина-Іванівці-Жидачів (автомобільна дорога Т-14-19 Миколаїв-Жидачів-Калуш) у прямому і зворотному напрямках.

Читайте також: Які дороги відремонтують на Львівщині до кінця року. Перелік

Рух автомобільного транспорту здійснюватиметься згідно з погодженою схемою організації дорожнього руху з Національною поліцією. Служба автомобільних доріг у Львівській області перепрошує водіїв та перевізників за тимчасові незручності.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
10 Травня, 2017 08:41
Мешканець ... зробили дорогу в новому роздолі, тепер її роз.ирачать фури...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!