Від сьогодні на Сихові тимчасово не працюватиме ЦНАП

2080 0
У звичному режимі ЦНАП має запрацювати з 8 жовтня.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Від сьогодні, 1 жовтня, на Сихові у Львові закрили на ремонт ЦНАП, що на проспекті Червоної Калини, 72а. Зокрема територіальний підрозділ ЦНАП тимчасово не працюватиме з 1 по 6 жовтня та запрацює у звичному режимі з 8 жовтня. 

Читайте також: Які послуги надають ЦНАПи Львова. Оновлений перелік

«Замовити адміністративні послуги чи подати звернення можна у будь-якому іншому нашому територіальному підрозділі за адресами: вул. Левицького, 67 (Личаківський і Галицький райони), вул. Хвильового, 14а, вул. Шевченка, 354 (Шевченківський район), вул. Виговського, 32 (Залізничний район) та вул. Генерала Чупринки, 85 (Франківський район)», — зазначають у департаменті адміністративних послуг ЛМР.

Послуга «Оформлення паспорта громадянина України у вигляді ID-карти» на час ремонту не буде доступною, позаяк для цієї послуги діє територіальна приналежність.

Читайте також: Працівники львівських ЦНАПів отримали уніформу. Фото

Контактну інформацію щодо роботи ЦНАПів Львова можна отримати за телефоном: (297) 57 95, e-mail: [email protected]; сторінка ЦНАП м. Львова на сайті Львівської міської ради.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!