Політична реклама

Від сьогодні на вулицях Львова працюватиме чотири евакуатори

1478 0
Від сьогодні, 26 грудня, у Львові будуть працюють чотири евакуатори. Попередні два дні в черговому режимі працювали два евакуатори, забирали автомобілі з трамвайних колій та пожежних гідрантів.

Евакуатори будуть забирати автомобілі на арештмайданчик на вулиці Конюшинній, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради з посиланням на ЛКП «Львівавтодор».. Щоб забрати машину, власнику доведеться сплатити штраф. Місто підписало угоду з Державтоінспекцією, відтак, перед переміщенням складається відповідний протокол працівником ДАІ.

Нагадаємо, депутати Львівської міської ради на сесії 21 листопада внесли зміни до положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури Львова.

Транспортні засоби, припарковані з порушенням, евакуйовуватимуть на спеціальний майданчик на вулиці Конюшинній, 13.

Зі штрафмайданчика власник може забрати своє авто лише після того, як покаже квитанцію про оплату послуг евакуатора та зберігання автомобіля, а також техпаспорт на машину та копію протоколу про вчинення адмінпорушення з відміткою ДАІ про те, що її дійсно можна забрати.

Раніше начальник дільниці евакуації транспортних засобів ЛКП «Львівелектротранс» заявляв, що наразі водій платить лише ДП «Львів-Інформ-Ресурс» за зберігання 120 грн за кожну добу до семи днів, а якщо більше, то плюс ще 20 грн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!