Від сьогодні низка поїздів додатково зупиняються на Підзамчому, Сихові та Персенківці

6896 0
Пасажирів просять купувати квитки від станції «Підзамче».
Фото: portal.lviv.ua

Фото: portal.lviv.ua

Від сьогодні, 31 березня, Львівська філія АТ «Укрзалізниця» вводить додаткові зупинки на станції «Підзамче» для 53 поїздів, аби розвантажити головний залізничний вокзал на час реконструкції Двірцевої.

Крім цього, деякі регіональні потяги відправляються від приміського вокзалу, а поїзди №605/606 Львів – Рахів – Львів матимуть додаткову зупинку на станціях Персенківка та Сихів.

Раніше для підсилення транспортного сполучення Підзамчого ЛКП «Львівелектротранс» запустив трамвай №5, що курсує від від вулиці Промислової до Академії мистецтв. Пасажирів просять купувати квитки від станції «Підзамче».

Читайте також: Що саме і чому важливо змінити на площі Двірцевій. Відео

Додамо, що сьогодні вночі українці перейшли на літній час, а усі поїзди Укрзалізниці курсують із урахуванням переведення часу на годину вперед. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!